Menu

Jegyvásárlás

Program


UNITED IN SOUND: Cosmic Forces of Oneness / BTF 2019

UNITED IN SOUND: Cosmic Forces of Oneness / BTF 2019

A modern afrikai zene hazai képviseletének meghatározó formációja, a Mabon Dawud Republic, valamint az Àbáse néven szólóprojektet indító Bognár Szabolcs napjaink legizgalmasabb afrikai muzsikusaival lép egy színpadra.  több

UNITED IN SOUND: Cosmic Forces of Oneness

    20.00 Àbáse meets Etuk Ubong, Wayne Snow & Eric Owusu Sunday
    21.30 The Mabon Dawud Republic feat. Stevo Atambire

A modern afrikai zene hazai képviseletének meghatározó formációja, a Mabon Dawud Republic, valamint az Àbáse néven szólóprojektet indító Bognár Szabolcs napjaink legizgalmasabb afrikai muzsikusaival lép egy színpadra. A rendkívülinek ígérkező programra a vendégek Ghánából és Nigériából érkeznek.
A ghánai Stevo Atambire egy ősi tradicionális afrikai hangszer, a kologo mestere. Energikus és virtuóz játékstílusát egyedi énekhangja, izgalmas szövegvilága és a tradicionális ghánai zene modern produkciós technikákkal való ötvözése teszi teljessé. Etuk Ubong trombitás a kortárs nigériai jazz egyik legígéretesebb tehetsége. Olyan előadókkal zenélt, mint Femi Kuti vagy Victor Olaiya.
A nigériai Wayne Snow Párizsban nevelkedett, jelenleg Berlinben él. Ő elsősorban nem a tradicionális nyugat-afrikai és nigériai zenei hagyományokból táplálkozik, zenéjében sokkal nagyobb hangsúlyt kap a kortárs elektronikus zene, a neo soul és a hiphop.

© 2018 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.