Menu

Jegyvásárlás

Program


L.E.J: Poupées Russes / BTF 2019

L.E.J: Poupées Russes / BTF 2019

A francia énekestrió (Lucie, Élisa és Juliette) 2013-ban jött létre, első sikerüket 2015 nyarán érték el, amikor egy feldolgozásszámukat több millióan tekintették és hallgatták meg a világhálón. A rafináltan kialakított vokális szólamok, a szellemes hangszeres effektusok – Juliette éneklés közben rendszerint csellón is játszik – és a jó érzékkel összeállított egyvelegek eredeti átiratai (mashup), valamint az előadásmód magával ragadó természetessége…  több

L.E.J: Poupées Russes (Orosz babák)
Lemezbemutató koncert

    20.00 Dalinda
    21.00 L.E.J

A francia énekestrió (Lucie, Élisa és Juliette) 2013-ban jött létre, első sikerüket 2015 nyarán érték el, amikor egy feldolgozásszámukat több millióan tekintették és hallgatták meg a világhálón. A rafináltan kialakított vokális szólamok, a szellemes hangszeres effektusok – Juliette éneklés közben rendszerint csellón is játszik – és a jó érzékkel összeállított egyvelegek eredeti átiratai (mashup), valamint az előadásmód magával ragadó természetessége rendkívüli sikert hozott.
A trió első, eredeti szerzeményekből álló lemeze 2018-ban készült el. A Poupées Russes című albumon remek dalok sorjáznak, az Acrobates című számhoz pedig már egy egészen eredeti vizualitású klip is készült.
A L.E.J előtt három fiatal énekesnő magyar népzenével átitatott dalok segítségével mesél a női lét különböző szakaszairól. A Dalinda tagjai a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem népi ének szakán kezdtek el együtt dolgozni, első lemezüket 2018-ban vették fel.

© 2018 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.